Cautare

4364 de rezultate pentru "targ de produse ecologice" (4.93 secunde)
Oferte speciale, proiecte revenite in actualitate, proiecte noi, un numar impresionant de vizitatori si zeci de oferte speciale: asa a aratat prima zi de tIMOn - Targul Imobiliar National, deschis in Piata Constitutiei intre 24 si 27 septembrie 2009.
Editia din octombrie a tIMOn gazduieste 51% din disponibilul de locuinte noi. Necesarul de locuinte noi in Bucuresti este imens.
Nivelul ridicat al panzei freatice ingreuneaza procesul de constructie al Centrului Expozitional si de Afaceri din Craiova Cele trei firme care au castigat licitatia pentru construirea Centrului Multifunctional s-au adunat ieri pe locul fostului Targ Romanesti, pentru a incepe lucrarile.
Joi, 25 octombrie 2012, incepe a XXII editie a targului imobiliar national tiMOn, cel mai mare targ imobiliar organizat in Romania.
Cel mai mare targ imobiliar din Romania isi pastreaza traditia de a oferi vizitatorilor sai participari Exclusive! In aceasta toamna, pe langa lansarea de noi proiecte rezidentiale, intre 24-27 octombrie, in Piata Constitutiei, tIMOn va promova cu caracter exclusiv peste 1000 de apartamente noi din 35 de proiecte rezidentiale:
Ancorat in realitatea cotidiana, in care lectura se imbina cu diversitatea si modernismul, BookLand iese din stereotipul unui targ de carte clasic oferind publicului un adevarat mix cultural:
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor din Romania, incearca de doi ani sa intre in audienta la Primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Zilele acestea, Mihai organizeaza in curtea Palatului Sutu din Capitala un targ al colectionarilor din Romania, deschis astazi si maine, pana la orele 18.00.
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor din Romania, organizeaza astazi si maine un targ in curtea Palatului Sutu. ... Pe timp de criza, am scazut preturile la bijuteriile din argint!", ne-a spus Mihai Tanase.
Oscar Edelstein participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu diverse noutati:
Biblioteca Centrala Universitara Carol I in parteneriat cu Fundatia Universitara Carol I lanseaza cea de-a treia editie a festivalului cultural in aer liber Strada de C’Arte, care va incepe vineri, 20 septembrie, la ora 19.00 si se va incheia sambata, 28 septembrie, la ora 22.00.
Biblioteca Centrala Universitara Carol I in parteneriat cu Fundatia Universitara Carol I lanseaza cea de-a treia editie a festivalului cultural in aer liber Strada de C’Arte, care va incepe vineri, 20 septembrie, la ora 19.00 si se va incheia sambata, 28 septembrie, la ora 22.00.
le-am vazut intr-un targ de plante in Bangkok si ne-am gandit ca in Romania, multi oameni ca noi s-ar bucura cu adevarat sa le gaseasca:
"In toamna se implinesc trei ani de cand lucrez podoabe din piele: ... Lucrez si piele de vitel si piele de capra! Lucrez diverse modele in functie de duritatea si de grosimea pielii", mai spune Luminita Popescu.
Ioan Nistor, mester pielar din Sighisoara, a participat impreuna cu nepotul sau, Alex, de 10 ani, la targul traditional Rural Fest organizat in Parcul Kisseleff din Bucuresti. ... Ar fi trebuit sa vina la acest targ si cei din Guvern. De la standul meu oamenii au putut cumpara:
Arpad Balint din Odorheiu Secuiesc participa pana pe 13 aprilie inclusiv la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Targ de cultura, agricultura si carti bune de mancat. Am pregatit gospodareste seminarii de nutritie, degustari de vin si zacusti, proiectii de film pe teme culinare, workshopuri pentru cei mici si reduceri apetisante.
Romania, invitata de onoare la Targul de carte de la Beijing In perioada 24-28 august 2016 va avea loc cea de-a 23-a editie a Targului International de Carte de la Beijing, eveniment la care Romania, alaturi de celelalte tari central si est-europene, este invitata de onoare.
program 12:00 - 23:00, 19.30 - 20.15 Jurjak 20.45 - 21.45 Grimus IN TOATE CELE TREI ZILE DE FESTIVAL, ACCESUL SE VA INCHIDE LA ORA 22.00. ... Bucharest Craft Beer Festival v-a pregatit si o serie de evenimente alternative, in cadrul festivalului:
Inas Abo Altaheen s-a stabilit in Romania de la 13 ani. ... Recent, aceasta a organizat in Centrul Vechi un targ oriental, intitulat sugestiv 1001 de nopt. La targ, Inas a fost insotita de tatal si de fratele sau, pasionati si ei de vestimenatatie si parfumuri de calitate.
In perioada 11-13 mai se va desfasura la Romexpo singurul targ de nunti al verii 2018, eveniment ce aduna sute de expozanti cu mii de rochii de mireasa, gama completa de costume de ceremonie, inele si verighete cu diamante si pietre pretioase pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nunta conform noilor tendinte.
google-analytics.com